Тебурасика

Тебурасика

Bir nechta reyting

🔥 Тебурасика vaqtinchalik mavjud emas

Тебурасика

Тебурасика

Bir nechta reyting

Холодные закуски

Цукемоно
Цукемоно
200 G.
Чука курагэ
Чука курагэ
150 G.

Горячие закуски

Тебе сичими
Тебе сичими
165 G.
Эби сандо
Эби сандо
290 G.
Бута сандо
Бута сандо
280 G.

Супы

Мисо рамен со свининой
Мисо рамен со свининой
450 G.
Тори пайтан рамен с курицей
Тори пайтан рамен с курицей
450 G.

Горячие блюда

Гедза
Гедза
Киноко тяхан
Киноко тяхан
285 G.
Тори терияки
Тори терияки
300 G.

Десерты

Яблочные гедза
Яблочные гедза
130 G.

Напитки

Рисовое молоко
Рисовое молоко
250 ml.
Кокосовая вода
Кокосовая вода
250 ml.
Пиво б/а
Пиво б/а
330 ml.
Натуральная комбуча
Натуральная комбуча
330 ml.
Японский лимонад
Японский лимонад
330 ml.
Arava bo'sh, mazali narsa qo'shing!